lördag 5 mars 2011

Birdsong

Visst låter det härligt, fågelsång. Det kan behövas lite mer fågelsång för att hjälpa våren på traven. Idag ska jag bjuda på ett kort gjort med Filligree papper "Birdsong".


Det mönstrade pappret heter Hanoverian och finns i tre olika storlekar. 6"x6", 8"x8" och i 12"x12". Du hittar även läckra epoxy brads, embossingfoldrar och band i samma serie. Ytterkanterna på mönsterpappret har jag färgat in med distressdynan Vintage photo för att ge lite slitet och gammalt utseende. Till kanterna har jag också dragit med en paper distresser.Utstansade fjärilar, Martha Stewart gör verkligen toppenstansar och den här fjärilen är mycket användar. Fjärilarna har jag färgat in med distressdyna Victorian Velvet, en rosa färg som passar perfekt till dessa papper.Nere i hörnet har jag satt ett par blommor från Petaloo. Dessa är en klar favorit. De är gjorda i papper och jag färgar ofta in dom lite extra med distressdynorna för att få lite färgskiftningar. Dessa blommor kommer också med en fin blingsten i mitten.Och här kommer en lite närmare titt på det underbara filigree pappret Birdsong. Dessa finns i en fem-pack med olika färgställningar. Denna jag använt var naturfärgad och då valde jag att färga in den. Jag har gjort egen mist av distressfärgen Shabby Shutters och i misten har jag lagt lite perfect pearls så kortet ska glittra lite.


Ha en skön helg! Och du som är i närheten av Karlstad, det är mässa på Karolinen och idag och imorgon kan du besöka Scrapbruket där.


1 kommentar:

Tracey sa...

Wow this is gorgeous, super use of the filigree paper xxx