fredag 25 februari 2011

Humör

Då var det Fredag igen. Tänk att vi snart är inne i Mars månad.Tiden går fort. det märker vi framför allt på vår barn. Idag var jag hemma hos en vän och lånade lite foton på hennes son när han inte var så gammal.
Hittade två härliga foton där man ser att även 3 sekunders regeln gäller när man ska fota barn :-)

 Som bas tog jag ett härligt babyblått CoreDination cardstock Ni har väl inte missat vilket härligt papper det är att jobba med.Jag figurklippte ett av dom fina vårliga papperna frå Retroserien och inkade kanterna .
Minimodellen av tårtunderlägget fick jag genom att rita av en och skannade in den på datan...förminskade den och skrev ut. Ritade sen av den på ett papper från Retroserien. Bakom varje foto satte jag ett mintgrönt Coredination.Även blommorna är utklippta av ett papper från Retroserien , pappret är lite tjockare än vanliga och glansigt med ett härligt tryckt swirlmönster och i grönt coredination. Satte på en mutter som jag hade inkat med grön Alcoink.


Lite inspirerad av Maria Montazami och hennes toffsar är jag kanske , men tycker dessa är så ursöta.


Sen hittade jag  tre små öronhänge i min låda som föreställer små minirosor och dom fick pryda ena kanten.

Detta var allt från mej. Nästa vecka är det inte säkert att jag hinner blogga för då är det ju dags för mässan,hoppas ni har överseende med att jag hoppar över en Fredag.Är ni på mässan så kom fram och säg hej.

Ta hand om er !

1 kommentar:

NHL sa...

Många häftiga grejer att kolla på som inkade muttrar, örhängen osv.
Ursöta papper och ursöt unge :-D