fredag 4 februari 2011

Äntligen Fredag och vi har en skön helg framför oss. Denna veckan tänkte jag blogga en canvastavla. Jag gjorde den för att Annelie och Robert ska kunna ha den på mässor/träffar. Jag provade en för mej ny sak..som visade sig vara superkul.Jag började med att inka kanten på tavlan med distressdyna . Sen tog jag ett Lila CoreDination och ritade, klippte till och distressade. Likadant gjorde jag med det mönstrade pappret från underbara Ella Blue serien. Den här rosa/lila pinnen under texten WE ARE är faktiskt en vanlig glasspinne. Jag har använt aluminiumtejp på både glasspinnen och bokstäverna samt blomman i högre nedre hörn.
Blomman och bokstäverna är utstansade i min BigShot. Jag använde bara baksidan av ett flingpaket. Klädde det med aluminiumtejpen och körde det i big shot maskinen. Sen använde jag Alco inks och duttade på dom.


 Hittade även lite muttrar på stan som jag färgade in med alco inks.
                                      Tog och duttade runt hela med Pearlmaker. Den här pearlmakern fungerar som alla andra som finns på marknaden men jag för min del upplever att denna är lättare att få dom runda och fina.


 Till sist satte jag fast lite band och limmade fast alla små miniblommor som jag stansade ut med en handstans.

 Det var allt från mej. Ta nu hand om varandra och scrappa lugnt!4 kommentarer:

Annki sa...

Blev ju jättefin ;)

NHL sa...

Cooooolt med det metalliska! och att du fått till det i lila!
Bra jobbat :-)

NHL sa...

OCH! Den där pappersserien är ju jättefin! Den hade jag missat, så du fick mig att klicka vidare i alla fall :-)

Stephi sa...

Vad snyggt!!!