tisdag 15 januari 2013

En härlig dag med min syster

Till denna layout har jag valt att använda mig av få dekorationer, då mönsterpappret i sig är så fint mönstrat. Fotot är på min kära syster och är taget en härlig dag vid stranden, då jag och mina systrar grillade korv vid klipporna.

Så här blev min layout:

Mönsterpappret kommer från Ruby Rock-It "Mother Nature". Ett dubbelsidigt mönsterpapper som ni hittar HÄR. Papprena i kollektionen har en mild vintage kulör som passar till de flesta färger.


Ljuvliga eller hur!

Till denna kollektion finns det chip boards, die cuts och stickers i samma tema. Dekorationerna som jag har valt använda hittar ni HÄR.


För att ge lite extra dimension till de olika stickersen valde jag att sätta fast dem med 3D kuddar och sedan lacka dekorationerna med Gloss Accent.


Pärlswirlen hittar ni också i butiken, finns i flera olika nyanser. Denna heter Say it in crystal "Tea Thyme. Ni hittar den HÄR.


Bokstäverna i rubriken är egentligen vita, men jag har färglagt dem med mina copic ciao pennor.
Ett snyggt alfabet som det just nu är rea på. 15 kr för två ark med bokstäver. Det bästa med vita bokstäver är ju att man kan färglägga dem i vilken kulör man själv vill. 

Som vanligt, ni hittar allt i butiken.

Må så gott!
Inga kommentarer: