fredag 21 januari 2011

Lo med BIA

Då var det fredag igen och jag tänkte visa vad jag har pysslat med. Läste i en engelsk gammal scraptiding som jag hade liggande att man kan använda Bian även när man gör Lo´s. Så jag var ju bara tvungen att testa det.

 Det rosa cardstockpappret är självklart Coredination jag bara älskar det pappret. Övriga papper är från serien Ella Blue som är ännu en av mina favoritpapper, kraftig kvalité med härligt mönster. Ordet LOVE har jag skurit ut på fri hand från vanlig kartong, tror det var en gammal skokartong. Jag är verkligen ingen vän av hobbyknivar och tycker det är svårt...har provat en del olika märken men får inte till det. Men nu så provade jag  Martha Stewarts Craft Knife och det gick hur enkelt som helst, eftersom den har ett lite större blad  så skär den djupare.
 Ordet CUTE är gjort på samma sätt som LOVE. Här har jag glittrat bokstäverna och decorerat med lite nubb som man har när man klär om möbler. Stämplade med Tim Holtz underbara ljuskrona. Ritade en hjärtbård för hand och decorerade med lite rosa bling. Blommorna nere i högra hörnet hittar du här och här.


Sen gjorde jag en egen brad , som Nina lärde oss tidigare här på bloggen.

Det var allt för mej denna gången. Hoppas att ni fick lite skaparlust.

Trevlig Helg!

1 kommentar:

Rosjen sa...

Så fin den blev! :-)
Roligt att fler vill testa på denna underbara idé! :-)
För er som vill se en tutorial på hur man gör, kan jag bjussa på min:
http://rosjen.blogspot.com/search/label/Turtorial?updated-max=2010-02-08T11%3A38%3A00%2B01%3A00&max-results=20