tisdag 2 juni 2015

ETT HANDGJORT KORT MED VACKER UTSTANSAD RAM

Jag har stansat ut en fin ram från Impression Obsession (ornate frame). Den kräver lite arbete med stansmaskinen, men jag tycker att det går "riktigt bra" att få fram en fin form, om jag först tejpar fast den med washi tape och sedan kör igenom den två gånger och sedan vänder på den, så att den går på tvären. Annars är denna stansmall, precis som andra stansmallar, lite svår att få ut helt och hållet, på alla sidor. 


Jag har färgat in ramen med distess stain-färger och låtit det torka innan jag tryckt ut genomskinlig stickles med lite glittereffekt. Jag har påskyndat torkprocessen med en embossingfön.


Jag har därefter skurit ut en pappersbit som passar bakom ramen - utan att det syns under det snirkliga... Innan jag limmade fast den med en limpenna med liten spets - stämplade jag med en massa stämplar för att få en kollage-bakgrund. Jag har också splattat med en orange nyans (spiced marmalade) ur distress stain-serien.


Jag har stämplat en fjäril med versamarkdyna, embossat den och sedan färglagt fjärilen med distressfärger. Jag har tryckt av färg från de små distressdynorna på en akrylkloss och sedan plockat upp färgen med en pensel. Jag har också dragit på genomskinlig stickles över hela fjärilen, för att få den att blinga :).

Inga kommentarer: