torsdag 25 juni 2015

TEKNIK-HANDLEDNING - GÖR ETT KOLLAGESTÄMPLAT PAPPER MED PULVEREMBOSSING, MASKER OCH STÄMPLAR

Hej!/Hi!
There's an English video tutorial at the end of this post...

Det är kul att kombinera flera tekniker i ett och samma alster. Här är ett sådant. Jag vet inte riktigt vad jag skall kalla det, men kanske kan en variant av kollagestämplat scrapbookingpapper duga :).

Här är en processbild som visar hur ser det ser ut när jag "maskat in" utstansade motiv. 

  • Pilen har jag i något kit med flera stansmallar - troligtvis från We R Memory Keepers. Tim Holtz har också en stansmall med pilar - Artful Arows
  • Lövkvisten och den fina bollblomman har jag stansat ut med stansmallar från Memory Box (Lorelei leaf och Chloe stem). 
Om du inte hittar varorna i webbshopen hos Scrapbruket, ska du inte låta dig nedslås av detta. Titta på alla andra fina stansmallar - som du kan skapa stenciler och även stämplar av :). 
  • Ordet Love kommer från ett set från Amy Tangerine (plus one) - om jag inte minns fel. 

Splatt-stämplarna kommer från Prima Marketing (Coffee stains) och jag har emboss-stämplat med VersaMark och genomskinligt embossingpulver. Jag har jobbat in en bakgrundsfärg med Pumice Stone (ur distresskollektionens drygt 50 färger). Jag har också sprayat med Antique Linen distress spray stain.Här har jag tagit det hela lite längre, genom att färga in bakgrunden i lite kraftigare färger (distressdynor)...


Om du vill veta mer om hur jag gjorde, kan du titta på filmen här/If you want to know more about how I made the so called collage stamped paper with both embossing powder, homemade masks and pecil tracing and more - you can have a look see here :).


Inga kommentarer: