måndag 30 januari 2012

Steg för steg - Sizzix Framelits

Dies från Sizzix och stämplar från Hero Arts, en fantastisk kombination. Jag gillar att få stansa ut det jag stämplat, det blir så snygga kanter. Det är enkelt också.


Först gäller det att bestämma sig för vilken stämpel man ska använda. Inte alltid så lätt, men det är snart februari så valet föll sig ganska naturligt denna gången. 


Det finns flera olika produkter från Sizzix i shopen. Bland annat en med en cykel. Just nu är det också ett riktigt bra pris på dessa framlelits. Message Frames heter den jag använt mig. 


Sen gäller det att välja en bra matchande färg till det mönstrade pappret. 


Efter att jag stämplat lägger jag på diesen. Jag tejpade den på sidan så att diesen inte skulle glida iväg när jag  vevade runt den i Big Shoten


Sen återstår det roliga, att montera kortet. 


Kortbasen är Coredination. Det mönstrade pappret med die cuts kommer från MME - Love Me. Jag har sotat in pappret med Black Soot distressdyna. Jag använder alltid Blending Ink Tool


Jag ville skapa lite mer 3D och stämplade den lilla röda blomman och stansade ut den, den följer med i samma framelits-pack som jag använt. Lite glitter är aldrig fel. Ha en underbar vecka! 
1 kommentar:

Ywonne sa...

Blir så proffsigt när allt är anpassat så där...fint kärlekskort.

Ha en fin vecka !