onsdag 18 januari 2012

En altrad plåtask till uppstämplat

God morgon i stugorna!

I dag tänkte jag visa er en plåtask som jag har altrat.
I mitt scraprum har jag en stor låda där jag förvarar saker som man kan altra, gamla chokladaskar, lådor, presentpåsar, tändsticksaskar m.m.
Jag har länge haft en plåtask med handtag liggandes där och denna passade perfekt till att förvara mina uppstämplade motiv.

Så här blev den:


För att lättare kunna klippa till det rosa rutiga pappret i exakt den formsom  jag ville ha, så lade jag baksidan uppåt mot plåtasken och sedan gnuggade jag en krita över baksidan så att plåtaskens struktur kom fram. På detta sätt syndes en tydlig ram av kanten på plåtasken. Nu var det bara att klippa längs strecket.

Mönsterpappret är dubbelsidigt och kommer från "My Minds Eye" och heter "Love me". Ni finner dessa HÄR. Även det söta hjärtat kommer från en av dessa mönsterpapper som säljs i paper pack för 99 kr.
Jag klippte ut hjärtat och chalkade kanterna med en distress Ink dyna "Black soot" och där efter lade jag ett lager 3D lack över.

På askens handtag har jag knytit fast olika spets band i från butiken i rosa och vita nyanser.
Dessa och en hel del andra band hittar ni HÄR och HÄR.

Hänget med blomman har jag hittat i min gott och blandat låda.Den söta lilla älvan är en clearstamp, fairy girl, Sweet summer fairy 11 och denna hittar ni HÄR.
Jag har färglagt älvan med mina copic ciao pennor och där efter klippt ut motivet.


Nu är asken färdig att ta med på scrapträffar eller kanske till soffan framför tv:en.
Må så gott!2 kommentarer:

Anette sa...

Vilken fin väska du har gjort!

Ulle sa...

Så otroligt söt!