måndag 4 april 2011

The Good Life

Härligt namn på stämplar - The Good Life! Och nog ser de söta björnarna ut att ha ett gott liv. Den här gången gjorde jag ett kort som mycket väl kan passa en man. Jag valde att inte färglägga motivet utan stämplade det i en  grön nyans och sedan arbetade jag in lite mer grön distressfärg runt motivet.







I början känns det lite märkligt att inte färglägga motivet men jag har sett detta mer och mer på olika ställen ute i cyberspace. När jag väl testat och gjort det några gånger så känns det inte alls märkligt. Prova du också! 

Kortet är stämplat med den söta buss-stämpeln och lite text-stämplar från ett clearstampsark som är fullt med andra härliga motiv. Det blir garanterat lite fler kort med dessa längre fram i april. Motivet är stämplat med en grön dyna och runt det har jag arbetat in med hjälp av blending-toolen och distressdynan Old paper som är en svag grön färg. Kortbasen är en härlig grön från Coredination och svart cardstock. Det mönstrade pappret är oerhört läckert, det skimrar, finns i en paper-pack från GCD "Paris nights" tillsammans med många andra härliga papperJag har även stansat ut kugghjulen från Sizzix, dessa är oerhört tacksamma att använda på både kort och layouter. 

Scrappa lugnt!