torsdag 8 november 2018

HAPPY FRIENDS


Hej!

I slutet på oktober var jag med på scrapp-träff. Om man ville så kunde man vara med o tävla. Så det är ju klart att man vill det!
Tävlingen var att man skulle göra en tolkning av ett ord. Ordet var Lycka. Så vad passar bättre än mötet med en söt liten jycke? Det var min tanke i alla fall. Då blev detta kortet gjort.
När jag ställde upp mitt kort på tävlingsbordet så tyckte jag att alla andras kort var så otroligt snygga! Men den som vann allt var ju jag! Helt otroligt! Tack alla som röstade på mig!

Så här gjorde jag mitt kort.
Jag började med att stämpla flickan på ett akvarellpapper. Jag färglade henne med distress markers och klippte sedan ut henne längs med ytterlinjen.
Sedan rotade jag fram några kartongbitar som min kompis hade kastat i soporna.
Dessa fick varsin behandling. Den ena blev rostig med hjälp av Finnabairs rust-kit. Den andra kartongen och fjärilen fick en patina yta tack vare Finnabairs patina-kit.
Jag rotade fram matchande papper från ett 6"x 6" block. Jag stansade ut det ena pappret i en trevlig fomr. Skrapade kanterna och gnuggade lite färg runt.
Jag limmade sedan fast några trädekorationer och texten HAPPY.
kartongbiten som är i patina snurrade jag lite snöre runt några varv för att få till lite extra struktur. Några blommor och halvpärlor fick pynta upp det hela.
För att få till kortet så det blev lite extra så gjorde jag en Z-vikning på basen. Limmade fast ett sugrör som fick bli som en stop-kloss. På så sätt kunde kortet stå upp av sig själv.


Hoppas ni finner inspiration!
//Madde

Inga kommentarer: