fredag 27 april 2012

TA MIG TILL HAVET

Jag blev som förbytt när jag fick syn på de fina havstemapapperena från Maja Design förra året. Det fick mig att vilja utforska mer av den marina sidan av mig. Nu när jag fick lägga händerna på lite havstemastämplar kunde jag inte låta bli att försöka förena det med masknings- och mistningstekniken :-).

Jag har använt mig av en plast"figur" med mönstret som du ser i bakgrunden... Jag vet inte vad det är för något egentligen, men när jag såg det tänkte jag att det var värt att testa att mista på... :-).
Jag använde olika blå nyanser av distressfärgerna på flaska. Jag har hällt lite färg i en s k mini mister och fyllt på med vatten. Om man vill, kan man även blanda i lite perfect pearls, för att få sin egen skimmer-mist :-).Jag fortsatte sedan med att stämpla kartdelen från Glitz-stämpelset Happy travels med broken china distress ink för att få lite "struktur" till bakgrunden. Det syns knappt, men jag vet att det finns där :-). Sedan stämplade jag den fina segelbåten från samma Glitz-set på högersidan, och fortsatte därefter med den fina strandfyren från Inkadinkados stämpelset Down by the seaside i vänster nederhörn. 
Jag valde att sätta titeln på en del av det stämplade motivet, för att dölja solnedgången. Jag tyckte att det störde, med tanke på att det seglande sällskapet också fanns lite längre bort :-). 


 Jag hade en bit tissue paper som låg och skräpade, så jag valde att nyttja det till moln. Det fina med just tissue paper är ju att det är lite transparant, vilket gör att den blå sprayfärgen i bakgrunden kommer igen lite grand. 
Det lilla flygplanet (glitz-setet) har egentligen små hjärtan efter sig, men det tyckte jag inte passade här. Så jag satte färg på enbart flygplanet innan jag stämplade. I höger nederhörn använde jag en frimärkes-stämpel (glitz-setet) och även ordet post card. 
Du ser också lite upphöjda prickar i högerhörnet. Jag geggade dit någon slags strukturpasta över en bit punchinella.


 Sedan vände jag på punchinellan och drog av resten på ett annat ställe på layouten... 

Inga kommentarer: