onsdag 26 oktober 2011

jag ville bara säga hej, ett kort

Ibland kan det vara kul att skicka en hälsning till någon bara för att, en uppmuntran i vardagen.
Så i dag bjuder jag på ett "Hej" kort med en söt stämpel på från Sweet pea stamps, en flicka med två ugglor. Stämplar med så läckra motiv, feer, häxor och drakar etc. Kika så får ni se.


Jag färglade mitt motiv med mina copic ciao pennor. Så roliga att färglägga med. De är alkoholbaserade precis som ProMarker och finns i en mängd nyanser. Bägge sorterna har två spetsar, men skillnaden är att Copic ciao har en en mjuk spets som känns mer som en pensel. När man använder copic ciao så använder man en blender precis som hos ProMarker. En blender används för att ljusa upp ett område eller att blända in färgerna i varandra. Jag har testat både ProMarker och Copic Ciao, men Copic är min favorit. Så härliga att måla med.

Mönsterpapprena är från Capsule collection samt Collections Elements, -French Collage papers.


Den stora blomman gjorde jag med hjälp av min spellbinders Shapeabilities dies, spiral blossom 1.
Just nu är den slut i butiken, men är ni intresserad så maila. Bladen skar jag ut med hjälp av Tim Holtz sizzix dies, Autumn Gatherings, den finner ni HÄR.


Alfabetet, heter capsule och kommer ifrån Papermania. Dessa finns i flera olika färger och ni hittar dem HÄR.

Slutligen en närbild på det underbara stämpelmotivet.


Må så gott!
4 kommentarer:

Stephi sa...

vilket fint kort

Unknown sa...

Helt underbart kort :-)

Martina sa...

Jag har precis köpt mina första Copic pennor och dom är toppen! Men vad använder ni för papper? Det blir ju stor skillnad på resultatet, och viktigt att kunna blenda bra :)

MiaS sa...

Martina - Jag använder mig av ett blankare papper när jag färglägger med Copic. Det är lättare att arbeta längre med färgerna än tex på ett cardstock.
/MiaS