måndag 11 april 2011

Pampered Pets

Känner du någon som har husdjur? Det gör nog de flesta. Nu finns det en härlig husdjursserie i butiken. Härliga clearstamps, mönstrade papper i olika storlekar och die-cutsark.


Den söta pudeln har jag stämplat med svart dyna på mönstrat papper ur serien Pampered Pets som finns i tre olika storlekar, 12x12, 8x8 och 6x6. Hjärtformen är en Spellbinder-die som just nu finns till bra pris i butiken.  En söt liten pärl-brad fick pryda hjärtat. Spets passar bra och jag har även stansat ut en bård som heter Alice, dessa är nyheter från Xcut och det finns många andra roliga diesprodukter i shopen. I hörnen på kortet har jag dekorerat med glittriga stickers från Anitas. Den lilla Happy Birthday stämpeln kan du få när du handlar Pampered Pets-produkter.
I tidningen Creativity följer det alltid med någon produkt. I det senaste numret följde det med papper ur serien Pempered Pets, die-cuts ark och en stämpel. Jag har aldrig testat 3d motiv och upptäckte att det var kul och effektfullt. Glöm inte att ha 3d kuddar hemma när du gör detta! Använde även Martha Stewart stansen doily lace för att få snygga kanter på det mönstrade pappret. En söt liten blomma från Petaloo fick också pryda kortet. 

I butiken hittar du även andra roliga produkter i serien Pampered Pets. Söta dies, die-cuts ark och ännu fler stämplar. Kika in under nyheter vecka 11, där hittar du alla godbitar till djurälskaren! 

Scrappa lugnt! 
1 kommentar:

Morfen sa...

Makalöst snyggt!