lördag 12 mars 2016

MIXED MEDIA-TAG MED CRAFTER'S COMPANION, PRIMA MARKETING, DYLUSIONS OCH TIM HOLTZ


Den här gången har jag gått "all in" med både sprayfärger från Dylusions, stämplar från Crafter's Companion, Prima Marketing och Tim Holtz, förutom underbart utee-pulver från fran-tage (Stampendous). Jag har även jobbat med Tim Holtz härliga stenciler för att kunna lyfta bort färg (ghosting technique / bleach technique) från bakgrunden, med hjälp av vatten i en liten sprayflaska och hushållspapper.Textstämpeln kommer från Tim Holtz - Stampers Anonymous och är en nyhet för våren 2016. Den ingår i ett set med andra härliga textstämplar (Ponderings cms252).Utee-pulvret (embossing enamel) är smidigt att fästa på papperet, genom att först strössla det på valt ställe och sedan smälta pulvret, genom att hålla en embossingfön UNDER papperet. Om du håller det från ovan, skvätter pulvret iväg...
Nedan ser du också hur fint de olika blå och gröna dylusions-sprayerna blandat sig och även reagerat på vatten genom stenciler.


Den fina tjej-stämpeln kommer från Prima Marketing (mixed media doll-stämplar).


Ifall du undrar vart texturstämplarna från Crafter's Companion tog vägen, så försvann de till stor del under utee-pulvret... Det är ju det som är det fina/svåra med skapande. Hur vet man när man skall sluta?
Här syns det i alla fall lite bättre att jag använt mig av olika stämplar från Crafter's Companion.
splats and stains
walls and corners

Inga kommentarer: