måndag 11 juni 2012

Att skriva listor

Jag är duktig på listor i alla varianter. Och att bara ha en önskelista är tråkigt. Jag har en för kläder, en för skor, en för blommor till trädgården och naturligtvis en för Scrappet. Mina listor förändrar sig över tid, det vore trist annars, och just nu så står dessa produkter högt upp på min Scrap-önskelista.


Stämplar från Dylusions. Finns i många andra läckra utföranden så det är lite svårt att bara önska sig en. 


Kan man få för många distressdynor? Nope, det tror inte jag! Dessa färger är oerhört läckra och det gäller att inte vänta för länge på att köpa sig ett set då dessa är ur en begränsad upplaga. 


Jag vet inte vad ni tycker men jag har svårt att välja en favorit bland alla snygga templates från Crafters Workship. Just denna heter Zinnia och finns i 12x12. Det finns en mängd olika templates i både 12x12 och 6x6 i shopen. 


Verktyg är alltid lite extra skoj och jag gillar dies lite extra. Tags i olika modeller kan man inte få för många av och nu har denna praktiska Tag die från Memory Box kommit in i sortimentet igen. Memory Box gör massor med andra fina dies - kika in shopen. 


Det är sommar och snart kommer fjärilarna. Prima har massa söta fjärilar i fina färger. 


Somriga mönstrade papper från Bo Bunny (12x12). Passar fint med fjärilarna från Prima. Jösses, det är rykande åtgång på Smash-böckerna. Glöm inte att kika in på alla roliga tillbehör till Smash, prisvärda är dom också och fungerar bra till scrap också. 


Denna tidning, Scrap 365, har jag inte hunnit läsa igenom men jag har bara hört positiva omdömen. Detta var en del av det som finns på min Scrap-lista. Hur ser din Scrap-önskelista ut? 


2 kommentarer:

Maritha sa...

*hehe* Vår distresserna? Har du inte sett att det är sommarfärger på G? ;)

MiaS sa...

Dom är också på önskelistan *ler*