fredag 30 december 2011

Hero Arts och Sizzix

Jag är svag, mycket svag, för dies och stämplar. Och nu har en av mina favorittillverkare gjort dies som passar till stämplarna, eller är det stämplarna som passar till diesen. Kan det bli annat än härliga och roliga produkter när Hero Arts och Sizzix gör något gemensamt.


Kortbasen är vit Coredination. Det mönstrade pappret är från Basic Greys paper pad Sweet Threads i storleken 6x6. Motivet är Sizzix Framelits Die Set with stamps - Fern by Hero Arts. Jag har börjat med att stämpla motivet på vit Coredination och efter det har stansat ut motivet. Titta på närbilden nedan för att få en närbild på hur snyggt det blir när man använder dies. Visst kan man klippa runt motiv men det ser lite vasst ut men när man trycker ut något med en die blir det liksom en rundning av pappret som jag tycker är riktigt snyggt. Jag har även använt mig av Martha Stewarts stans Doily Lace och ett organzaband som jag knutit en rosett med. 


Kolla in detaljerna på trollsländan. Just nu är det riktigt bra priser på alla Framelits. Finns många andra snygga motiv. 

2 kommentarer:

NHL sa...

Jättefint! Älskar också dessa :-)

Stephi sa...

väldigt snyggt